TAXI-TICKET,... WAT IS HET ?

Taxi-Ticket is een unieke ONLINE vervoersdienst van de TCH (Taxi Centrale Haaglanden). Bij deze dienst leveren we, voor de hiernaast gedefinieerde regio's, kwalitatief hoogwaardig taxi vervoer (t/m 8 personen) naar en vanaf de verschillende luchthavens tegen de allerlaagste prijzen.

Alle ritten worden behalve natuurlijk op tijd altijd uitgevoerd door representatieve, professionele en behulpzame chauffeurs die u graag net even wat extra service bieden.

 

TAXI-TICKET,... TIP !

Uw taxi staat een uur na landing op u te wachten. Uiteraard staat het u vrij om bij boeking aan te geven dat u de taxi eerder wilt bestellen. Let wel: arriveert u later dan het tijdstip dat u heeft aangegeven dan zijn we genoodzaakt het wachttarief in rekening te brengen van 7,50 per 15 minuten.

TAXI-TICKET,... HOE WERKT HET ?

Reizen vanuit de hiernaast omschreven regio's is met een taxi-ticket niet veel anders dan met een "normale" taxi. Het verschil is slechts dat u deze ruim van te voren ONLINE heeft geboekt waardoor wij de planning en bezetting kunnen optimaliseren en u daardoor kunnen laten profiteren van de allerlaagste tarieven.


HOE KAN IK EEN TAXI-TICKET BOEKEN ?

U kunt een Taxi-Ticket UITSLUITEND ONLINE boeken. Hierbij bieden wij bij het zelf online via de website boeken het allerlaagste tarief. Telefonisch een taxi bestellen is natuurlijk ook mogelijk maar hierbij gelden iets hogere tarieven.       [ zie tarieven ]


NOTE : Wij zenden uw e-ticket per email toe zodra de betaling is ontvangen.


TAXI-TICKET,... WAT IS HET WERKGEBIED ?

Ons werkgebied is de regio Haaglanden en omstreken. Om het u gemakkelijk te maken hebben we voor de verschillende tarieven naar en vanaf Schiphol ons werkgebied opgedeeld in slechts twee regio's. Hierdoor betaalt u voor een hele regio hetzelfde voordelige taxi-ticket tarief. [ zie regio 1 en 2 hiernaast ]


ROTTERDAM-AIRPORT !

Voor het vervoer van en naar Rotterdam Airport hebben we het u nog gemakkelijker kunnen maken, hier betaalt u met de taxi-ticket voor beide regio's hetzelfde tarief !


ALGEMENE REGELS

Voor de verschillende Taxi-Ticket regio's gelden dezelfde duidelijke regels :

item   Deze taxi-ticket service naar Schiphol en Rotterdam Airport wordt met deze prijzen en voorwaarden uitsluitend aangeboden voor vervoer t/m 8 personen vanuit en naar de omschreven regio's. Voor overig vervoer gelden andere voorwaarden en tarieven.

item U kunt bij Taxi-Ticket alleen betalen via iDeal
  item   Let op!! Uw ticket is pas geldig wanneer wij de betaling hebben ontvangen
     
item De ophaaltijd is voor Rotterdam Airport is standaard ca 2 uur en voor Schiphol standaard ca 3 uur voor vertrek van het vliegtuig. Deze tijd is meestal nodig om op tijd op de luchthaven te arriveren en voldoende tijd te hebben om in te checken. U kunt deze tijd eventueel (op eigen risico) naar gelieve aanpassen.
item Uw taxi staat een uur na geplande aankomsttijd voor u klaar. Bij extra vertraging zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen voor de wachttijd. Hierbij hanteren wij een tarief van 7,50 per 15 minuten.
item Alle tarieven zijn gebaseerd op halen en brengen naar één adres. Voor elk extra via adres wordt een toeslag gerekend van € 17,50 !
( bij een retour is dit vanzelfsprekend voor heen en terug dus 2 x € 17,50 = € 35,00 )
item Wij gaan uit van 1 standaard formaat koffer + 1 stuk handbagage per persoon. Bij meer bagage dient u dit beslist bij de reservering op te geven ! Bij een standaard formaat koffer gaan wij uit van de maximale afmetingen : 65x48x26 cm (Maximaal gewicht 20kg).
item Wanneer u extra grote of meerdere koffers heeft zou het kunnen dat het niet in de taxi past. Neem als dit het geval is daarom voor het reserveren contact met ons op zodat wij u kunnen informeren en/of eventueel een passend alternatief kunnen bieden.
item Let hierbij svp op het verplichte kinderzitje en eventuele extra bagage op te geven wanneer u met een baby reist.
item Extra adres(sen): Een extra (via) adres is mogelijk, echter voor elk extra adres is de voorwaarde dat deze in dezelfde gemeente moet liggen en dat de route in een logische volgorde naar de eindbestemming ligt. Voor extra adressen buiten dezelfde gemeente gaarne contact opnemen met de planning.

LET OP: We behouden het recht om een bepaalde volgorde van ophalen die door de klant is aangegeven te wijzigen , in dit geval wordt altijd eerst contact met de klant opgenomen om dit te overleggen.

item Ophalen vliegveld : Als na landing van uw vliegtuig 1 uur is verstreken en u heeft na een kwartier (dus 5 kwartier na landing) geen contact opgenomen met de taxicentrale (070-3906262) dan zal de taxi leeg vertrekken. De geboekte terugreis wordt vervolgens als geannuleerd beschouwd en restitutie is hierbij niet van toepassing.
 
item Ophalen vliegveld : Indien u alleen met handbagage reist kunt u de ophaaltijd na landing verkorten. Gelieve dit te vermelden in het opmerkingenveld in stap 2.
Na de afgesproken ophaaltijd wordt er € 7,50 per 15 minuten wachttijd in rekening gebracht.
 
item Annulering: Bij annuleringen (minimaal 24 uur voor aanvang rit) wordt 15% annulerings kosten in rekening gebracht.

LET OP: Bij annuleringen binnen 24 uur voor aanvang rit is i.v.m. de reeds gemaakte planning restitutie niet van toepassing!
 
item LET OP: Wanneer een taxi ticket verkeerd is besteld of last minute wordt gewijzigd is restitutie niet mogelijk. (voor een nieuwe taxi dient u dan ook een nieuwe taxi-ticket te boeken.)
 
item Het Taxi-Ticket vervoer bij Taxi Centrale Haaglanden - TCH geschiedt vanzelfsprekend volgens de landelijke Algemene Voorwaarden voor Taxivervoer